sunnuntai 4. tammikuuta 2015

4.1.2015 Hanin kuulumisia ja agilitya

Tänään oltiin taas agittelemassa, molemmat tytöt meni taas tosi hyvin! Hanin kanssa meidän täytyy muistaa nykyään vähän himmailla ja luulen että agility saa Hanin kohdalla jäädä pois jossain kohtaa. 
Onneksi koiratanssi ja doboilu ovat mukavan leppoisia lajeja jotka sopivat Hansulle paremmin kuin hyvin :) Keskitymmekin Hanin kanssa enemmän niihin jatkossa.

18.12 iltapäivällä Hani sai kohtauksen. Hani istui kylpyhuoneessa ja ihmettelin mitä se Hani siellä odottaa. Hani alkoi nostella etutassujaan ja nousi sitten seisomaan, Takajalat pettivät alta ja Hani kaatui. Hani nousi samantien ylös mutta kaatui heti uudelleen. Menin Hanin luokse ja pidin siitä kiinni. Hanin silmät olivat lasittuneet ja kun yritin puhua Hanille, tyttö ei reagoinut mitenkään, vaikka puhuin nameista joista Hani yleensä innostuu heti. Kun päästin Hanista irti, tyttö yritti kävellä mutta takajalat pettivät alta ja Hani kaatui. Sen jälkeen pidin Hania sylissä kunnes Hani alkoi reagoida puheeseen. Kohtaus kesti noin 5minuuttia ja Hani oli sen jälkeen aika vaisu :(

Hanin siskolla Nokilla ja lähisukulaisella Peikolla on todennäköisesti epilepsia. Hanin siskon Nokin kohtaukset myös muistuttavat Hanin saamaa kohtausta. Epäilykset siis viittaavat vahvasti siihen että myös Hanilla olisi epilepsia. Luojan kiitos schipperkeillä epin kanssa pystyy monesti elämään lähes normaalia elämää ja monet epiä sairastavat skipit ovatkin eläneet pitkän elämän. Totta kai sairaus tuo rajoituksia mutta pikku Hanin terveys on meille kaikki kaikessa. Hanin kanssa vältetään nyt stressaavia tilanteita ja kovaa rasitusta. 

Videolla Demi painaa menemään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti