perjantai 23. tammikuuta 2015

23.1.2015 Lääkäritätillä ja lahjoja postista

Hanin ontuminen agilityssa jäi vaivaamaan joten käytiin Hansun kanssa eläinlääkärillä. Hani meni ihan tarmokkaasti lääkäriaseman ovista sisään ekat 3 metriä, mutta sitten alkoi vetää takaisin ovelle. Hansu tärisi kuin haavanlehti. Onneksi lääkäri oli tosi mukava ja sanoinkin että Hani pelkää lääkäreitä niin Haniin suhtauduttiin vielä hellemmin. Tunnusteltuaan Hanin jalat, selän ja niskan, lääkäri totesi että vaiva on todennäköisesti selässä mutta mitään nikamiin tms. liittyvää vaivaa hän ei tunne. Epäili että on lihasperäinen vaiva. Hani sai selkään laserhoitoa ja nyt Hanilla on kahden viikon agility-/riehumiskielto. Jos vaiva palaa tämän ajan jälkeen, selkä kannattaa kuvata. 
Samalla reissulla otettiin sitten Hannes Lohen geenitutkimukseen verinäyte. Itse poistuin huoneesta ja lääkäri ja hoitaja saivat otettua näytteen hyvin :) Hanilla on karvanlähtö muutenkin ja vielä lääkäriä stressatessa Hani varisi kuin vanha joulukuusi. Laserhoidosta Hani tykkäsi, laitteella periaatteessa hierottiin Hanin selkää ja samalla syötin Hanille koko ajan nameja joten mikäs siinä ollessa :) Hani oli kaikenkaikkiaan superreipas ja varmaan Hanille jäi hyvä fiilis lopulta lääkärin jälkeen :)

Kotimatkalla käytiin hakemassa postista paketti. Paketissa oli lahjat Hanin pennuille jotka täyttävät 2,5 viikon päästä vuoden. Hani oli itse valinnut lahjat, ne siis ovat sellaisia joista Hani itsekin tykkäisi. Lahjapakettien sisällöstä en vielä kerro enempää jotta Hanin pennuilla säilyy jännitys mitä he saavat synttärilahjaksi ;)

 Superreipas Hani eläinlääkäriasemalla
Hanin pentujen lahjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti