tiistai 30. syyskuuta 2014

30.9.2014 Muuttunut juoksukäyttäytyminen

Aina ennen kun toinen tytöistä on juossut, on meininki ollut samanlaista. Tytöt on astunut toisiaan varsinkin parhaina päivinä. Sen lisäksi tytöt ovat leikkineet juoksun aikana erityisen paljon. Tämä sama kaava toistui kun Demillä oli alkukesästä juoksu.

Mutta nyt Hani juoksee ensimmäistä kertaa pentujen jälkeen ja viikonloppuna Hanilla oli parhaat päivät. Ja molemmat tytöt käyttäytyy eri tavalla. Demi ei ole ollenkaan kiinnostunut Hanista, eikä Hani tarjoa itseään Demille. Hani vain kulkee etuovelta takaovelle ja ulvoo hiljaa jos joku urho tulisi Hanin pelastamaan :D Kun Hani pääsee pihalle, tyttö menee itkemään naapurin aidan viereen kun siellä olisi 2 komeaa uroskoiraa ja hetken itkettyään Hani menee istumaan keskelle pihaa ja odottaa. Kävelyllä Hani ei käyttäydy mitenkään poikkeavasti, vain kotona. 

Ilmeisesti molemmat tytöt ymmärsi Hanin astutuksen, tiineyden ja pentujen myötä miten juoksu toimii, tai ainakin Hanin kohdalla, koska Demin juoksussa tytöt toisti saman vanhan kaavansa :D Demi tosin vielä tarmokkaammin yritti saada Hanin astumaan itseään, eli varmaan ymmärsi että siitä astumisesta Hanikin tiineeksi tuli. Hani taisi ymmärtää senkin että nartun astuminen ei paljon asiaa auta koska ei tarjoa itseään Demille yhtään. Kyllä ne vaan niin fiksuja on että ymmärtävät paljon enemmän kuin uskoisikaan :)

Kuvasta näkee kuinka kaljuksi Demi on tullut, karvaa lähtee edelleen tupoissa joka päivä vaikka Demi on jo ihan pennun näköinen kun on niin karvaton :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti