maanantai 20. tammikuuta 2014

20.1.2014 Hani sanoo: Yllätys! Pentuja tulossa :)

Hanin astutus yrityksistä on jo yli kuukausi. Astutus epäonnistui ihmisten silmin, Hani ja Skipper eivät jääneet nalkkiin kertaakaan koska Hani aina vinkui ja juoksi pois kun Skipper oli hetken nylkyttänyt. Juoksu meni ohi ja totesimme että ensi kerralla uusi yritys.

Puolitoista viikkoa sitten Hanille ilmeni ensimmäisiä oireita. Hani oksensi aamulla vatsahappoja. Muutama päivä sen jälkeen huomasin että Hanin nisät olivat hieman turvonneet ja punertavat. Tässä vaiheessa vähän jo pohdiskelun jälkeen todettiin että Hani on valetiineenä. Juteltiin Anitan kanssa asiasta ja jäätiin seuraamaan tilannetta. 

Viime viikonlopulla Hanille oli jo kerääntynyt aikamoinen lista oireita: Hanin vatsa oli vähän turvonnut ja kova, Hani nukkui enemmän ja sikeämmin kuin normaalisti, Hani oli ruuan perään enemmän kuin ennen, hellyyden kipeyttä oli enemmän, Hani voi välillä pahoin, Hani ei leikkinyt Demin kanssa enää painileikkejä, Hanin paino oli noussut vaikka oli saanut samaa ruokaa samanverran kuin ennenkin ja Hani puollusti itseään enemmän jos toinen koira tuli luokse. Lisäksi Demi haisteli joka päivä Hanin takamusta jota ei normaalisti tee. Hani oli muutenkin käytökseltään rauhallisempi kuin tavallisesti.

Hani päätettiin ultrata mahdollisen valetiineyden varalta ja katsottaisiin ettei vain ole kohtutulehdus kyseessä. Tänään aamulla käytiin ultrassa ja Hanin masusta tulikin ilmoitus että ei tää mikään valetiineys ole :D Hanin masussa on varmuudella yksi pentu, mahdollisesti kaksi ja useammasta ultratäti ei uskaltanut sanoa mitään. Mutta kuin ihmeen kaupalla, epäonnistuneen oloinen astutus olikin onnistunut! 

Kolmisen viikkoa Hanilla on vielä odotusta edessä. Tuntuu että pennut tulee tosi pian kun tiineydestä saatiin tietää vasta tänään :) Mutta eipä tarvi kauaa odotella ainakaan :) Vähän yli viikon päästä Hani lähtee Anitan luokse valmistautumaan synnytykseen. Meidänkin tarvii kaivaa telttailu vehkeet esille että voidaan muuttaa asumaan Anitan pihalle :D ;) Kyllä Hania tulee valtava ikävä vaikka eihän Hani kovin kaukana ole :) 
Hanin pentumasu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti