lauantai 18. tammikuuta 2014

18.1.2014 Turku KV :)

Oltiin tänään Turun kansainvälisessä näyttelyssä :) Skipejä oli 18 ja mukana oli 5 Luupäätä, Jekku, Pimu, Vilma ja meidän tytöt :) Demi on metsästänyt jo jonkin aikaa ensimmäistä CACIBiaan (kansainvälinen SERT) joita tarpeeksi saatuaan ehtojen mukaan tavoittaa kansainvälisen muotovalion arvon :) Cacibien kanssa täytyy ensimmäisen ja viimeisen välissä olla vuosi ja päivä, joten tämä tuli nyt hyvään saumaan, koska tämän näyttelyn jälkeen meille tulee yli neljän kuukauden tauko näyttelyissä :) Demi nimittäin sai Turun näyttelystä cacibin, joskin ei saatu ruusuketta ja pokaalia koska PN1:sen on ne otettava näyttelytilanteessa, mutta PN1 oli jo kansainvälinen muotovalio (eli C.I.B) joten cacibin arvo siirtyy meille :) Demi oli hienosti PN2 ja tuomari sanoi että PN1 ja Demi olivat molemmat todella hyviä :) 
Hanulla meni myös hienosti! Hani oli avonarttujen toinen ja sai SA:n. Paras narttu kehässä oli kuitenkin 7 narttua ja tuomari tiputti siinä kohtaa Hanin pois. Molemmat tytöt sai hyvät arvostelut :)

Demi
VAL ERI, VAK2, SA, PN2, (VA)CACIB
Feminiininen narttu. Erinomaista tyyppiä. Oikeanlaiset korvat. Ilmeikäs pää. Erittäin hyvä ylälinja. Hyvät kulmaukset. Neliömäinen rakenne. Liikkuu oikein hyvin. Mukava luonne. Hyvä turkki.

Hani
AVO ERI, AVK2, SA
Mukavan kokoinen. Erinomaista tyyppiä. Ilmeikäs pää. Hyvät korvat. Oikeanlainen ylälinja. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut takaa ja edestä. Hyvä runko. Riittävä luusto. Liikkuu hyvin.

 Hani
 Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti