torstai 11. heinäkuuta 2013

7.7.2013 HANI 2v :)

Hani täytti 2v :) Juhlan kunniaksi laulettiin Hanille aamulla, tosin Hani alkoi epäillä että tässä on joku taka-ajatus ja meni varmuudeksi sängyn alle piiloon :D Aamupalan jälkeen tytöt sai ankan rintafileet :) Aamupäivällä lähdettiin kohti Karjaata ja näyttelyä. Päivä oli kuuma ja aurinkoinen ja seisoskeltiinkin näyttelytelttojen varjossa. Kaikin puolin Karjaan reissu oli äärettömän hauska, naurettiin Jessen kanssa vatsamme kipeiksi :D 
Hanu on nyt ihan nuoren koiran näköinen, mikä on hassua koska Hani oli jo pitkään ihan aikuisen koiran näköinen. Nyt Hanilta on varissut karvat pois karvanlähdössä ja Hanin jalat ovat suhteettoman pitkän näköiset :D Hani on muutenkin vähän honkelon näköinen  kun on normaalisti niin puffi :)
Tässä tyttöjen arvostelut, tuomarina Tarja Löfman:

Demi
AVO ERI, AVK1, SA, PN3, VASERT
Feminiininen, mittasuhteiltaan ja vahvuudeltaan oikea 3v narttu. Hyvä purenta ja pigmentti. Kuono-osa voisi olla lyhyempi. Kookkaat korvat. Rintakehä saa vielä täyttyä. Hyvä ylälinja ja säkä. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Hyvä karvan laatu ja väritys.

Hani
AVO EH, AVK3
2v narttu joka antaa hieman korkearaajaisen vaikutelman. Hyvä purenta ja pigmentti. Tyypilliset pään linjat. Kookkaat oikea-asentoiset korvat. Ylälinja saisi olla parempi. Vielä kovin kevyt ja matala rintakehä. Liikkuu hyvin sivusta, leveästi edestä. Kyynärpäät saisi olla tiiviimmät. Hyvä karvan laatu ja väritys.

Demi sai viikon sisään jo toisen varasertin. :D Ei huono, vaikka olisihan se serti totta kai parempi :) Tytöt oli nyt ensimmäistä kertaa samassa kehässä ja hyvin meni. Mietittiin alkuun että miten mahtaa mennä kun näkevät toisensa ja ollaan Jessen kanssa molemmat kehässä, mutta tuntui että ainakin Demi oli rennompi kun ei tarvinnut varmistella että missä Hani ja Jesse on :) 

Illalla mentiin kaverini Suvin luokse juhlimaan hänen 1v täyttänyttä Papu koiraansa :) Hanillahan oli juuri silloin synttärit joten oli oikein tuplajuhlat :D 

 Demin VASERT :)
Hanu 2v :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti