maanantai 7. marraskuuta 2011

7.11.2011 HANI 4KK :)















Nemo saapui eilen ja alku oli vähän nihkeää kun Nemo pelkäsi Hania. Mutta tottuivat äkkiä :) Yöllä sängyssä oli vähän ruuhkaa ja Nemo ei uskaltanut olla sängyssä jos Hani oli siellä. Nemolle tuli kuumakin ja lopulta Nemo meni olohuoneeseen nukkumaan sohvalle.

Hani täytti tänään 4kk :) <3 Tyttö painaa nyt 4,3kg, melkein jo yhtä paljon kuin Demi :)

Hanin "synttäreiden kunniaksi" kaikki pääsivät suihkuun :D Nemo läikytti ulkona pissaa päälleen ja tytöt nyt on kuolannut toistensa karvaa kun painii joten ajateltiin pestä kaikki kerralla :) Hani oli ihan innoissaan suihkusta joka oli lattialla :D Hani oli jo pesty ja kun tulin Nemon kanssa kylppäristä kuivattu Hani syöksyi takaisin kylppäriin ja alkoi läträtä veden kanssa :D Nemo oli aika surkean näköinen vaikka kiltisti suihkussa olikin, kaikki olivat nätisti suihkussa. Haninkin mielestä siellä oli jopa hauskaa kun sai läikyttää vettä ihan luvan kanssa :D

Nemo leikki tänään tyttöjen kanssa :) Mutta kun tytöt alkoi leikkiä keskenään ja alkoivat pitää rähinä ääntä Nemoa alkoi vähän pelottaa. Ja kun Demi tönäisi Hania vähän kovempaa ja Hannu kiljaisi, Nemo meni ihan lyttyyn ja halusi syliin :) Nemo pelkää että Hani menee rikki.

Otettiin taas ilo irti Nemon "anna laittaa" käskystä :D Kumiankka sopi mainiosti hatuksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti