sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Jessen loma alkoi :) 4.7.2010 klo 14.25






Tänään taas mulla alkaa iltavuoro, saa nähdä mitä Demi on mieltä kun en ole kotona nukkumaanmeno aikaan. Viimeksi pääsi itku :/ No, Jessellä alkoi nyt 4vko loma, joten Demillä on taas päiväseuraa :)

Käytiin pitkällä metsälenkillä Demin kanssa ja tyttö juoksi aluksi ihan hulluna ympärillämme :D Jos Demi pysähtyi haistelemaan jotain pidemmäksi aikaa ja kävelimme Jessen kanssa vain eteenpäin, tyttö juoksi nopeasti kiinni ja haukkaisi ilmaa ihan housunlahkeen vierestä, yritti varmaan tehdä selväksi ettei laumasta saa karata :D

Portaat Demi osaa mennä jo vauhdilla ylös, mutta alas meneminen ei vielä suju. Liekö ainakin osa syynä se, että meillä kun on kierreportaat niin tyttö ei näe mihin portaat johtavat, ja onhan alasmeno muutenkin vaikeampaa kun peppu tuppaa aina tulemaan vähän pidemmälle pään yli kuin pitäisi ;) Varovasti ollaan yritetty alastuloa :)

Sohvalta Demi kyllä osaa hypätä alas ihan sujuvasti. Ihan vielä ei tyttö sänkyyn pääse hyppäämään mutta ei paljoa puutu että saa etutassut sängyn reunalle ja punnertaa itsensä siitä ylös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti