lauantai 3. heinäkuuta 2010

3.7.2010 klo 14.55

Tänään käytiin eläinliikkeessä jossan on eläinvaaka käytettävissä. Demi painaa 2,9kg. :) Kynsiä on leikattu ja kynsienleikkuu ei ole enää niin paha homma, vähän aikaa Demi räpiköi mutta tyytyy sitten asemaansa. :) Matolääke saatiin alkuviikosta ja ensi viikon jälkeen mennään toiselle rokotukselle. :)

Demin kaulan karvapeite on tuuheutunut huomattavasti. Luenteeltaanki tyttö on selvästi kasvanut ja Demi jopa kerran herätti minut päiväunilta tökkimällä että veisin hänet ulos :) Luitaan Demi piilottelee jatkuvasti ja sohvatyynyjen takaa ja kenkien sisältä löytyy vähän väliä luutikkuja :D

Demin haukunta on pysynyt vielä "aivasteluna", eli tytön haukkuminen kuulostaa ihan aivastelulta :D Muutamia kertoja Demi on kyllä haukkunut oikein kunnolla pari haukahdusta, mutta yleensä tyttö vain aivastelee :)

Yksin oleminen sujuu hyvin, eikä Demi ole kertaakaan pitänyt mitään ääntä jäädessään yksin eikä ole rikkonut mitään. :) Vesikuppia joskus on läikytetty, mutta se tuntuu olevan Demille yleinen ajanviete, koska monesti Demi läikyttää vettään myös yöllä. :D Aika vesipeto ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti