maanantai 14. toukokuuta 2018

14.5.2018 Hanin sterilointi + 2xKT kisat

Taas on ehtinyt tapahtua paljon :) 

29.4 Oltiin Liedossa KT kisoissa, kisat ei menneet meidän osalta ihan putkeen, Hani haisteli paljon molemmissa lajeissa ja Demi jännitti kovasti yleisöä. No, tällaisista kisoista ei voi kuin ottaa oppia ja mennä kohti uutta nousua :) Demin kohdalla tosin en tiedä kisataanko enää, Demi ei vain tykkää kisata, treenata kyllä tykkää :)

 Demi HTM ALO sija 3 & Hani HTM AVO sija 1

Viikko Liedon kisoista, 6.5 oltiin Hanin kanssa Kirkkonummella KT kisoissa :) Halli oli kivituhkapohjainen enkä oikein osannut ajatella että miten Hani siihen reagoisi. HTM AVOon mentiin täysin uudella koreografialla, Hani ei meinannut millään mennä alkuasentoon, mutta kun lopulta Hanin siihen sain, näytin heti aloitusmerkin ja sitten mentiin. Uskomattoman hienosti Hani teki koko ohjelman vaikka alkuasentoon meno tuotti vaikeuksia. Olen tosi tyytyväinen Hanin esitykseen, saatiin hyvät pisteet ja luokkavoitto :) 

FS AVOssa, kun mentiin kehään ja yritin saada Hania alkuasentoon, Hani sai hepulin, haisteli joka paikkaa, juoksi villinä edestakaisin kehää ja poistui kehästä tuomareiden pöydän alta ja kehäänmeno aukosta. Kuuntelu oli täysin pois päältä ja Hanilla oli ihan omat meiningit :D Luoksekutsuminen, käsien taputukset ja kevätjuhlaliikkeet eivät saaneet Hanin huomiota takaisin muhun. Kun Hani kolmannen kerran juoksi ulos kehästä, mietin että minä piruvie yritän saada Hanin niin kauan tähän aloitukseen kunnes meidät käsketään pois :D Muutaman minuutin Hani veti omaa showta kunnes tuli alkuasentoon. Sitten äkkiä aloitusmerkki. Hajuja oli ja Hanin ajatus harhaili, lähes kaikki ohjelmassa oli siten myös improa, mutta puskin läpi ohjelman Hania koko ajan tukien, kehuen ja tsempaten ja annoin kyllä siihen esitykseen 110% :D Oli aikamoinen ihme että Hani pysyi kehässä esityksen ajan kun oli juuri ennen esitystä keksinyt että sieltä voi poistua montaa eri reittiä ja että hajuja on halli täynnä! Täytyy sanoa että olen tosi ylpeä Hanista että jaksoi painaa kuitenkin ohjelman edes hetkittäin kontaktissa ja monta temppua saatiin onnistumaan. Alkuhepuli tuntui olevan schipperkemäistä, "mä teen mitä mä haluan" meininkiä  :D Olen myös ylpeä itsestäni, tilanne oli todella haastava kun Hani sai kokonaisvaltaisen hepulin juuri ennen esitystä ja koko ohjelman ajan piti tsempata Hania jatkamaan vaikka houkutus oli selvästi suuri tehdä jotain muuta :) Esityksen jälkeen oli kaikkensa antanut olo ja siitä olikin hyvä jäädä tanssitauolle, hyvin mielin HTM:män onnistumisesta ja FS:stä tunne siitä että vaikka houkutuksia on, me pystytään ne Hanin kanssa voittamaan, vaikka se on haastavaa :) 

 Hani HTM AVO sija 1

8.5 olikin sitten Hanille varattu sterilointiaika. Samoilla nukutuksilla otettiin hammasröntgen jotta saataisiin tietää hampaiston tilanne kun Hanilla on poistettu pari vuotta sitten 2 hammasta parodontiitin takia. Harjaan Hanin hampaita joka päivä ja se selvästi kannattaa, koska hampaisto oli kunnossa :) 
Sterilointi meni hyvin, kohdussa oli kahdessa kohdassa limakalvot voimakkaasti paksuuntuneet, joten hyvä että kohtu saatiin nyt pois ennen kuin siellä olisi enemmän muutoksia alkanut tulla :) 

Hani oli ensimmäisen vuorokauden leikkauksesta aika ressukka, Hani itki ja tärisi koko ensimmäisen yön ja vielä seuraavana aamuna. Yöllä saatiin Hanin kanssa kuitenkin nukuttua 3h ja seuraavana päivänä Hani alkoi jo selvästi palautua leikkauksesta :) Hani oli mulla mukana töissä jotta pystyin valvomaan pikkutyttöä ja Hani oli oikein pätevä toimistokoira :) 

Hani ei ole ollut leikkaushaavasta juurikaan kiinnostunut, Demi oli vuosi sitten ihan hullun kiinnostunut haavastaan ja välittömästi alkoi nuolla sitä jos sai tilaisuuden. Hani saakin olla jo ilman suojapaitaa koska antaa haavan olla rauhassa. Huomenna tulee leikkauksesta kuluneeksi jo viikko, joten haava alkaa pikkuhiljaa olla umpeutunut. Loppuviikosta mennään tikkien poistoon :) 

 Leikkauksen jälkeen 

 Hani paistatteli auringossa muutama päivä leikkauksen jälkeen

6 päivää leikkauksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti