tiistai 27. maaliskuuta 2018

27.3.2018 Kisat, teoriaa, kisatreenit ja rokotukset

Viikonvaihde oli varsinkin Hanille varsin tapahtumarikas! Lauantaina oltiin Hanin kanssa Tampereella koiratanssikisoissa. HTM:ssä Hani paineistui jalkojen välissä olevasta positiosta joten pivot ja peruutus jäivät näyttämättä. Muuten Hani teki tosi hyvin! Pisteiksi 155 :) Freestylessa Hani haisteli taas ja esineen kiertäminen oli unohtunut yhtäkkiä täysin, jotain onnistumisia saatiin kuitenkin, pisteet 148,34 ja kolmas sija :) 

 Tampereella Hani FS AVOssa sija 3 :)

Sunnuntaina oltiin koko päivä Qubliksessa Hannan järjestämässä koiratanssipäivässä. Alkuun oli kolmen tunnin teoria osuus jossa syvennyttiin koiratanssin tuomariohjeeseen pintaa syvemmälle ja moni asia aukesi minulle :) Teorian jälkeen oli kisatreenit. Hanin kanssa keskityttiin HTM positioihin ja erityisesti tuohon jalkojen välissä olevaan, huomasin että meillä on turhan kiire. Jätimme siis peruuttamisen nyt pois jotta ehdimme rauhassa näyttää sivullemenon ja pivotin :) 

 Hani treenaa

Demin kanssa otettiin ekalla kierroksella pelkkä musiikin alku joka on ollut Demillä treenissä. Demin toinen korva hiukan heilahti kun musiikki alkoi, mutta Demi piti katsekontaktin koko ajan! Hyvä Demi :) Musiikin alku on nyt selätetty! Toisella kierroksella tehtiin sitten koko biisi temppuja ja kivalla innolla Demi teki, loppua kohden hiukan Demin into alkoi hiipua mutta tosi hyvin Demi jaksoi :)

 Demi treenaa

Nyt on Suomessa, erityisesti Pirkanmaalla penikkatautiriski. Tauti rantautui Suomeen Venäjältä tuodun koiran mukana. Molemmilla tytöillä on rokotukset aina voimassa, tietysti terveydellisistä syistä mutta myös kisojen ja näyttelyiden takia. Hanilla rokotteet olivat menossa vanhaksi elokuussa joten pelattiin nyt varmanpäälle ja käytiin maanantaina uusimassa Hanin rokotukset :) Nyt meillä on kisoja paljon varsinkin Pirkanmaalla joten on hyvä olla vahvat rokotesuojat. Demin rokotukset ovat voimassa ensi vuoteen.

Hani oli lääkärillä todella reipas ja vaikka rokotukset annettiin kahdella eri ruiskulla, en huomannut kummastakaan milloin rokote annettiin. Hanin ilmekään ei värähtänyt! Kun rokote oli annettu ja laskin Hanin lattialle, aloin kaivaa metwurstin palasta joka oli palkkana Hanille rokotuksista. Hani alkoi tarjota koiratanssiliikkeitä ennen kuin ehdin herkun antaa :D On se huikea tanssikoira kun pystyy eläinlääkärin vastaanotollakin miettimään tanssia :) 

Hanihan oli pentuna todellinen draama queen ja kiljui kaikesta, varsinkin eläinlääkärin vastaanotolla. Ihan huima ero siihen miten Hani nyt siellä käyttäytyi :) Ikä tuo tietysti varmuutta ja harrastaminen on varmasti kasvattanut Hanin luonnetta :) On Hani nyt paljon itsevarmempi koira, kuin mitä oli nuorena :) 

Hani reippaana rokotuksilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti