torstai 21. syyskuuta 2017

16.9.2017 Salo KT kisat

Oltiin Tahtitassujen ensimmäisissä virallisissa KT kisoissa Salossa. Demi yllätti ja voitti HTM ALO luokan, voittaen siis myös Hanin! Vau Demi! HTM todella sopii Demille kuin nenä päähän! Demillä oli kyllä loistava kisavire kisoissa ja HTM:ssä Demi ei häiriinny yleisöstä! Hani teki muuten tosi hyvin, mutta jostain syystä hyppi monta kertaa minua vasten. Halli tuntui olevan Hanille haastava, joten en tiedä olisiko liittynyt siihen.

FS ALO luokka oli todella suuri, siellä kilpaili 16 koirakkoa! Demi hämääntyi jälleen yleisöstä mutta jaksoi tehdä hyvin :) Demi oli muistaakseni kahdeksas sijoituksissa. Demihän jäi tauolle Freestylesta mutta tällä kertaa osallistuttiin kannatusmielessä kun kyseessä oli Tahtitassujen ekat viralliset kisat ja kisapaikkoja oli jäljellä. Kisat olivat myös hyvä muistutus siitä miksi Demi on Freestylessa tauolla. 

Hani lähti sooloilemaan FS AVOssa ja puolet jouduin improvisoimaan, mutta onneksi olin hereillä ja esitys jatkui heti Hanin sooloilun jälkeen. Täytyy tehdä muutoksia Hanin koreoon. Vaikka kokonaisuus kärsi improvisoimisesta, saatiin tehtyä hyviä temppuja ja saatiin kuitenkin ihan hyvät pisteet ja sijoituttiin vielä kolmansiksi :) Tämä esitys ehkä kuitenkin ennenkaikkea antoi ideoita ja ratkaisuja ohjelmaan, joten Hanin sooloilu oli lopulta ihan hyvä juttu. Näin sitä opitaan paremmiksi :) 

Demi HTM ALO luokan voitto pistein 156,67
Hani HTM ALO sija 2, pistein 154,66
Demi FS ALO, pisteet 152,33
Hani FS AVO sija 3, pistein 155,33

Salon kisat olivat spesiaalit myös siksi että kisoissa nähtiin peräti seitsemän schipperkemäistä esitystä!! Schipperkepower! Nina oli Tintin, Rillan ja Sintun kanssa kisaamassa :) Näin schipperkemäisiä kisoja ei ole ennen ollut :) 

Seuraaviin virallisiin onkin nyt pieni väli, joten meillä on Hanin kanssa hyvin aikaa treenailla. HTM:ssä ollaan edelleen ALO:ssa, joten uusien positioiden kanssa ei ole vielä kiire. Freestylessa haluankin tasaisesti kehittyä nyt paremmaksi, olemme siinä edenneet niin hienosti.

Kolme viimeisintä virallista KT kilpailua, Hani on sijoittunut joka kerta sekä HTM:ssä että Freestylessa. Kaikki tämän vuoden kisat molemmissa lajeissa ovat menneet todella hyvin ja sijoituksia on tullut todella hienosti. Täytyy muistaa pitää mieli nöyränä, viime vuoden viimeiset kisat olivat hyvä opetus siitä että ei saa luoda liikaa paineita tytöille ja itselleen. Tänä vuonna ollaankin pidetty vain hauskaa ja hienoja tuloksia on syntynyt :) Samalla meiningillä on siis hyvä jatkaa ja ensi vuodelle meillä onkin sitten jo tavoitteelliset treenisuunnitelmat valmiina, HTM positioiden monipuolistaminen. Jos hyvin käy, noustaan HTM AVO luokkaan loppuvuodesta tai alkuvuodesta ja sitten ollaankin uusien haasteiden edessä :) 

Demi HTM ALO sija 1. Hani HTM ALO sija 2 + FS AVO sija 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti