sunnuntai 6. elokuuta 2017

6.8.2017 Kisoja, näyttely, esiintymistä

Heti alkuun haluamme muistaa tätini ihanaa Valka koiraa joka valitettavasti menehtyi viikko sitten kohtaamisessa hirven kanssa. Omistimme ryhmäesityksemme möllikisoissa Valkalle. 

Nyt on ollut taas kovin kiireistä, muutenkin kuin koiraharrastusten parissa mutta myös kisoja on ollut :) 
15.7 oltiin Akaalla kisoissa, Hani kisasi Freestylessa ja HTM:mässä, Demi kisasi Freestylessa. Hani teki upeat suoritukset molemmissa lajeissa ja HTM:mästä tuli KUMA sekä sija 1, pistein 166,00! Freestylessa myös hienosti sijalle 2 pistein 159,33! Huikea Hani!! Kuma jäi uupumaan kun koreo olisi tarvinnut muutaman vaikeamman liikkeen, niitä olemme nyt työstämässä. Demi hämääntyi taas vähän yleisöstä ja sai pisteet 150,67.
 Hani HTM sija 1. + KUMA, FS sija 2.

23.7 Nadja kävi meillä kouluttamassa meitä. Saatiin hyviä vinkkejä ja tein päätöksen että Demi siirtyy HTM:män puolelle. Yleisö on Demille jostain syystä kynnyskysymys joten HTM:mässä pystyn antamaan Demille enemmän tukea. Freestyle jää Demillä tauolle mutta varmasti palataan myös siihen jossain vaiheessa :)

26.7 Oltiin Qublis koirahallin avajaisissa esiintymässä. Ryhmäkoreomme on nyt muuttunut ja se onnistui hyvin avajaisissa :) Ihanat avajaiset olikin ja halli on aivan mahtava!!
 Qublis-hallin avajaisissa

29.7 Oltiin Porin KV näyttelyssä Demin kanssa, Demi sai EH:n ja tuomari piti Demiä vähän pienenä. 

30.7 Qublis-hallissa oli Tahtitassujen möllikisat. Demi ja Hani osallistuivat useampaan luokkaan. Tärkein esitys meille oli ryhmäkoreo jonka omistimme Valkalle. Demi ja Hani tanssivat hienosti yhteen vaikka ekaa kertaa kävi niin että tytöt törmäsivät kesken esityksen, mutta hienosti jatkoivat heti. Meillä oli hyvin saumaton yhteistyö läpi koko esityksen ja olen kiitollinen tytöille että juuri tämä esitys onnistui niin hyvin. Ryhmäluokassa tuli voitto. Hani voitti omat luokkansa FS AVO+HTM ALO, Demi voitti HTM mölliluokan ja oli FS ALO luokan kolmas. 
 Tahtitassujen möllikisat

4.8 Oltiin Janakkalassa kisoissa. Ekat ulkokisat joissa oltiin ja sään ollessa niin epävakaa, jännitti aika paljon. Varsinkin kun Hani oli kehääntutustumisessa kuono maassa kokoajan, jännitys nousi ihan uusiin korkeuksiin. Mutta hienosti Hani teki ja onneksi mentiin kisoihin meidän haistelun vastaisella ohjelmalla FS AVOssa, joten Hanin haistelut unohtuivat :) Mutta silti Hanin oli selvästi vaikeampi keskittyä. Hani sijoittui silti hienosti sijalle 3/4 ja sai pisteitä 155,33. 
Demi avasi HTM ALO kehän ja se meni yllättävän hyvin, voi kuinka tyytyväinen olen siihen että päätettiin kokeilla myös Demin kanssa HTM:mää :) Demiäkin haastoi ulkona olo mutta hyvin mentiin! Demi sijoittui kolmanneksi, 3/6 pistein 153,67! Hieno Demi! :)
Hanin keskittyminen oli koetuksella myös HTM:mässä, mutta hienosti Hani jaksoi tsempata :) Hani oli HTM ALO luokan toinen, 2/6 pistein 159,33 joten Demi ja Hani olivat molemmat palkintopallilla :) Hyvä tytöt!! 
Oltiin kisoissa Ninan, Rillan ja Tintin kanssa. Rilla sijoittui hienosti FS ALO luokassa kolmanneksi! Onnea!!! :) Schipperke power!! :)

Janakkalan KT kisat, Demi HTM ALO sija 3.
Hani FS AVO sija 3, HTM ALO sija 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti