lauantai 15. huhtikuuta 2017

14.4.2017 Tampereen KT kisat

Oltiin Tampereella KT kisoissa. Demi osallistui FS ALOon ja Hani osallistui FS AVOon ja HTM ALOon :) Mentiin Hannan kanssa kimppakyydillä kisoihin :) Demillä oli jo aamusta vähän äreällä tuulella, joten kun sää sen salli, Demi odotti autossa omaa vuoroaan. Ensimmäisenä kisasi Hani HTM ALOssa. Olin ihan innoissani koska meillä oli nyt uusi koreo. Hani oli parissa kohdassa vähän huonossa positiossa mutta suurimmaksi osaksi Hani oli hyvässä positiossa :) Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen Hanin esitykseen! Pisteitä tuli 160,0 mikä ei ihan riittänyt KUMAan kun tekniset pisteet jäi aavistuksen alle rajan. Hanin HTM on videolla tekstin lopussa :) Hieno hieno Hani :)

Demi tuli autosta kisaamaan lähes suoraan kehään FS ALOon ja autossa odottaminen oli Demille positiivinen juttu! Demi oli ihan innoissaan kehässä :D Demi ei malttanut pysähtyä edes alku istumiseen :D Pari kertaa Demi hämääntyi mutta alun jälkeen meni tosi hyvin :) Demi sai pisteitä 154,0 :) Esityksensä jälkeen Demi meni taas autoon nukkumaan.

Hanin FS AVOssa Hani vähän haisteli ja yhdessä kohdassa mä ja Hani hämäännyttiin mitä meidän piti tehdä. No, kokonaisuus meni kuitenkin kokoajan eteenpäin ja pisteitä tuli 152,33 :) 

Hani FS AVO Kuva: Samuli Perälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti