lauantai 28. tammikuuta 2017

29.1.2017 Turku KV, Pia's Dreamdogs :)

Turku KV oli viikko sitten. Tällä kertaa ei oltu näyttelykehässä tyttöjen kanssa, mutta tytöt pääsi kyllä mukaan :) Näyttely meni sinänsä vähän hassusti, että ideani oli että kun tyttöjä ei tällä kertaa näyttelyyn ilmoitettu, käyn siellä turistina hakemassa Hanin passiin suojakuoret. No, lopulta olin siellä 2 päivää, esiintymässä ja esittämässä koiria kehässä :D 
Lauantaina oltiin isossa kehässä esiintymässä. Oltiin mukana koiratanssin esittelyssä ja esitettiin meidän ryhmäkoreo :) Esitys meni hyvin ja olen tosi tyytyväinen tyttöjen suoritukseen :) Sunnuntaina oli schipperket näyttelyssä ja lopulta asetelmaksi päätyi se että esitin kehässä 3 Luupäätä :D Raikun (ERI), Liekin (EH) ja Iitan (EH) :) Raikun kanssa meillä loksahti palat tosi hyvin paikalleen ja poika meni kehässä tosi nätisti, näyttely oli Raikun ensimmäinen! 
Sunnuntaina myös shoppailin tytöille vähän luita ja muistin ostaa passinkuoret Hanille :D Kävin myös katsomassa tätiäni Paulaa ja barbet Eiraa kehässä :) Heillä meni tosi hienosti! ROP ja SERT! Onnea Paula ja Eira!! :)

Demi ja Hani olivat taas ystäväni Pian koirahotellilla tänä viikonloppuna :) Vuoden alku on ollut aika intensiivinen ja uskon että tämä vierailu teki molemmille tytöille tosi hyvää :) Me oltiin muissa menoissa ja tytöt sai keskittyä uusien tuoksujen ja paikkojen tutkimiseen rauhassa :) Kiitos Pia, Maija ja Dreamdogs! Ihan paras paikka ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka on koirahotellin tarpeessa :)

 Demi ja Hani odottelee vuoroaan kielet ulkona :D
Demillä olikin jo passinkuoret ja Hani sai nyt myös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti