lauantai 31. joulukuuta 2016

31.12.2016 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!! :)

Sinne se vuosi vierähtää taas :) Paljon tapahtui tänä vuonna mutta kuten tavallista, blogissa paneudumme vain tyttöjen vuoteen. 

Alkuun voisin katsoa vuoden taakse, tavoitteisiin joita asetin vuoden vaihteessa viime vuonna. Siinähän tosiaan kävi niin, että vaikka tavoitteita asetin vähän varauksellisesti, ne tuli toteutettua kaikki :) Olen jo nyt miettinyt, että ensi vuodelle en varmaan aseta tavoitteita, ihan ajan puutteen takia. Varsinkaan koiratanssiin en halua minkäänlaisia odotuksia, pidetään vaan hauskaa, sillä se menestys on tullutkin :) Titteleitä Demi on kahminut näyttelyistä nyt niin paljon että näyttelyihin en varmaan myöskään aseta tavoitteita, kuitenkin tullaan ensi vuonna käymään näyttelyissä aika vähän. 

Mitäs tänä vuonna sitten tapahtui, onneksi vähän huonoa ja paljon hyvää. Valitettavasti Hansulle tuli tänä vuonna kaksi kohtausta. Onneksi lievinä ja sen jälkeen ei ole tullut. Hanu myös joutui valitettavasti luopumaan kahdesta hampaastaan. Hanin terveydessä tuli kuitenkin myös hyviä tuloksia kun selkä kuvattiin ja sehän oli priimaa :) Samoin polvet olivat edelleen 0/0 :)
Hani kävi tänä vuonna vain kahdessa näyttelyssä, kyllä kahdessa. Koiratanssissa sen sijaa Hani nousi AVO-luokkaan ja kehitys on ollut Hanin kanssa valtava siihen nähden miten vähän ehditään treenata :) 

Demi teki jotain mitä en olisi oikeasti uskonut tapahtuvan. Demi vei minut Venäjälle. Tämän jo blogissa mainitsinkin mutta olen tosiaan sanonut etten koskaan tule menemään Venäjälle... Niin, no nyt on sielläkin tullut käytyä, ja mikä reissu olikin! Onneksi voitin ennakkoluuloni :) Kiitos myös tädilleni joka Venäjän reissua kyseli, ja täten sai minut miettimään lopulta sinne menoa :)
Demi kävi alkuvuodesta myös Valko-Venäjällä, huikea reissu sekin ja varmasti maa johon ei olisi tullut koskaan mentyä ilman Demiä :) Näiltä reissuilta myös tuli mahdottoman ihania ihmisiä ystäviksi :) 

Minä taas kirjoittelin aktiivisesti Laivis-lehteen koko vuoden. Ajanpuute vähän meinasi välillä saada kirjoittelun loppumaan mutta koitan jatkossakin ehtiä kirjoitella lehteen :) Ajanpuutteen takia tein kuitenkin aika vaikean päätöksen luopua paikastani koiratanssi yhdistys Tahtitassujen hallituksessa kun seuraava hallitus valitaan, kun aika ei vain riitä, täytyy se lopulta myöntää itselleen. Ehkä vielä joskus palaan hallitukseen kun aikaa on enemmän :) 

Tuokoon ensi vuosi tullessaan kaikkea hyvää :) 

Hyvää Uutta Vuotta ja menestystä kaikille vuoteen 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti