tiistai 15. joulukuuta 2015

15.12.2015 Supertreenit :)

Tänään oli vuoden viimeiset koiratanssi treenit. Ja voih, niin havahduttavat, opettavat ja onnistumisen täyteiset treenit olikin :) Viime kerrat olen ollut treeneissä vain Hanin kanssa, koska ohjatulla tunnilla on aikaa vain 20min per osallistuja, ja mehän olemme siellä yhtenä osallistujana, joten jos molemmat ovat mukana, aikaa on 10min per koira ja se menee sähläykseksi. Meitä on Hannan ohjaamassa ryhmässä kolme ja kun yksi viimeksi ilmoitti ettei ole tänään tulossa, päätin ottaa tällä kertaa molemmat tytöt treeneihin. Päätös osoittautui loistavaksi, koska myös toinen treenikaverini oli jäänyt treeneistä pois. Molemmat tytöt saivat puolituntia tehokasta treeniaikaa :) Hanin kanssa saatiin koreografian uudet muutokset hyvin sujuvasti läpi ja olen tosi tyytyväinen koreoon! Suurinosa koreon liikkeistä on sellaisia, joita Hani rakastaa tehdä :) Demin kanssa koreo on täysin sama kuin ennenkin, mutta yhtä käskyä täytyy hioa vielä :) No, kisoja ei tänä vuonna enää ole, joten aikaa on :)
Molemmat tytöt olivat intoa täynä treeneissä ja tosiaan onnistumista tuli paljon, ihan loistava lopetus koiratanssin parissa tälle vuodelle :) 
Nyt meillä onkin kaikki koiraharrastaminen tältä vuodelta loppu. Vuotta tosin ei ole kuin pari viikkoa jäljellä ja tammikuussa startataan jälleen :) 

Koiratanssia ollaan nyt harrastettu vähän yli vuosi, täytyy sanoa, että tämäkin harrastus on avannut tytöistä uusia puolia ja molemmista olen oppinut uusia asioita. Olen taas saanut nähdä sen, kuinka erilaisia tytöt ovat :) Ja molemmat niin täydellisiä :) Koiratanssi on kyllä laji johon me asetuimme pysyvästi, minne asti se meidät vie, se jää nähtäväksi :)

D&H, Ready for the action

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti