tiistai 22. syyskuuta 2015

22.9.2015 Luupään kasvattitreffit ja koiratanssin möllikisat

Viikonloppu oli menoa ja meininkiä koiramaisissa merkeissä. Lauantaina oli Luupään kasvattitreffit ja sunnuntaina käytiin koiratanssin möllikisoissa. Kasvattitreffeillä vilisi paljon Luupäitä ja ohjelmassa oli agilitykisat ja mätsäri. Hani mennä kipitti agilitykisan voittoon! :) Demi valittiin vuoden 2015 Luupääksi! Olemme kiitollisia Demille suodusta kunniasta! :) Demi valittiin näyttelymenestyksen perusteella, onhan Demi niittänyt hienosti menestystä ulkomailla! :)

Koiratanssin möllikisat olivat sitten sunnuntaina, myönnän ehdottomasti että olisi pitänyt tiristää aikaa enemmän treenaamiseen. Hanin koreografia valmistui osittain vasta sunnuntaiaamuna ja esityksen aikana piti vähän improvisoida kun Hani ei jostain syystä suostunut millään menemään ympäri. Demin koreo oli ollut valmis jo pitkän aikaa, mutta kun Jesse ja Lenni olivat katsomossa, Demi kävi aina välillä katselemassa että missäs he ovat. Lisäksi Demin koreossa mulla on hame eikä oltu kertaakaan kokeiltu tanssia hameen kanssa, joten Demi ei suostunut pujottelemaan jalkojeni välistä kun hameen helma liehui Demin pään yläpuolella. Molemmat tytöt lähtivät kontaktista kesken esityksen mutta sain molemmat aina takaisin kontaktiin. Sainkin tuomarilta erittäin hyvää palautetta miten pysyin tyynen rauhallisena vaikka tytöt ei kokoajan totelleet. Schipperke on rotuna kovin jääräpäinen eikä ole miellyttämishaluinen rotu, se tuokin extra haasteen koiratanssiin. Hani kisasi kuitenkin vasta toista kertaa ja Demi ensimmäistä, joten eiköhän me tästä kehitytä pikkuhiljaa :)
Molempien tyttöjen koreoihin tuli muutoksia möllikisojen perusteella, saa nähdä miten sitten seuraavissa kisoissa menee :)
Vuoden 2015 Luupää - Demi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti