lauantai 13. kesäkuuta 2015

13.6.2015 Salo KR

Tänään oltiin Salossa KR näyttelyssä, mitään tavoitteita ei ollut koska molemmat tytöt ovat valioita eikä tässä näyttelyssä jaettu cacibeja. Tytöt olivat samassa luokassa joten minä menin Hansun kanssa ja Jesse meni Demin kanssa. Molemmat saivat ERIn mutta ei SA:ta. Luokassaan Hani kiilasi Demin edelle. Hanun pentu Miina sai näyttelystä vara-sertin ja oli PN2! :) Onnea!

Demi
VAL ERI, VAK3
Hyvä narttu. Luusto voisi olla vankempaa. Omaa hyvän vartalotyypin. Oikeanlainen purenta, silmät ja korvat. Oikeanlainen ylälinja ja häntä. Valitettavasti tänään ilman turkkia.

Hani
VAL ERI, VAK2
Kaunis narttu hyvällä vartalotyypillä. Oikeanlainen purenta ja kirkkaat silmät, hyvät korvat. Vartalo saisi olla lyhyempi. Omaa tasaisen ylälinjan, hyvä häntä. Valitettavasti ei täydessä turkissa tänään. Liikkuu hyvin.

No, Demi tosiaan on ihan kalju joten tuo ERIn tulos oli iloinen yllätys kun oltiin valmistauduttu että tulee EH. Hansukin tietty pudotteli karvaa juoksun takia joten molemmat tytöt tosiaan oli tänään turkin puutteessa, ihan oikeutetut sijat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti