maanantai 29. joulukuuta 2014

29.12.2014 Demin ja Hanin vuosi

Vielä on tätä vuotta jäljellä pari päivää, mutta ehkä voimme jo katsoa kulunutta vuotta taaksepäin. 
Vuosi on ollut mitä uskomattomin meidän perheellemme kun rakas poikamme Lenni syntyi keskuuteemme ja rikastuttaa elämäämme joka päivä :) Blogissa kertoilen kuitenkin vain tytöistä, Lennin yksityisyyttä suojellakseni. Tässä kertaus siis Demin ja Hanin kuluneesta vuodesta:
Isoja asioita on tapahtunut tyttöjen elämässä tänä vuonna.

HANI synnytti upean tyttö viisikon helmikuussa, yksi pennuista valitettavasti nukkui pois, Hanin pikku enkeli. Muut neljä pentua kasvoivat reippaiksi nuoriksi koiriksi ja heidän touhujaan seurailemme innokkaasti jatkossakin :)
Elokuun lopussa Hani valioitui Suomen muotovalioksi. Varasertejä ropisevan loppukirin päätteeksi Hani pokasi viimeisen sertinsä kesän viimeisestä näyttelystä johon olin tytöt ilmoittanut. 
Kesällä Hani pääsi myös verenhajuun kun kävimme MEJÄ-kurssin. Tuoreen jäljen kanssa Hani oli todella tarkka ja seurasi jälkeä todella hyvin, mutta vanhalla jäljellä Hania alkoi kiinnostaa vähän muut hajut. Hanin loppuvuoden tapahtumiin paneudumme blogissa ensi vuoden puolella lisää.

DEMI lähti tänä vuonna maailman valloitukseen. Tammikuussa Demi sai ensimmäisen cacibinsa varacacibin kautta Turussa. Heinäkuussa kävimme Demin kanssa Virossa josta Demi nappasi sertin valioituen ja varacacibin kautta saatiin myös toinen cacib, toisesta maasta. Elokuussa lähdimme Ruotsiin ja sieltä Demi toi mukanaan varacacibin, joka ei kuitenkaan ollut siirtyvä. Vähän extempore tyylisesti käväisimme vielä syyskuussa Ruotsissa ja silloin Demi oli ERI ilman sijoituksia. Reissukokemusta kuitenkin karttui niin paljon että päätin lähteä Demin kanssa kahdestaan näyttelyreissulle Liettuaan joulukuussa. Liettuasta Demi pokasikin toisena päivänä upeasti sertin valioituen ja cacibin ollen myös rotunsa paras. Cacib olikin jo kolmas, kolmannesta maasta. 

TYTÖT ovat myös päässeet yhdessä kokemaan kaikenlaista. Kesällä kävimme taas paimennus kurssilla jossa tytöt näyttivät jälleen taitonsa hyvinä "paimenkoirina". Marraskuussa kävimme dobo- ja koiratanssikurssit joista käteen jäi uusi harrastus tanssin parissa. Myös agilitya tytöt pääsi treenailemaan ja varsinkin Hani yllätti edistymisvauhdillaan. Maailman suurin koiranäyttely World Winner oli tänä vuonna Suomessa ja pakkohan tyttöjen kanssa oli päästä noin suureen tapahtumaan. Sijoituksia ei tullut mutta kokemuksena näyttely oli hieno. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti