torstai 10. heinäkuuta 2014

4-6.7.2014 Pärnun reissu! :)

 Demi valmistautumassa reissuun

Lähdimme matkaan perjantaina 4.7 Tiinan ja Harrin autolla. Matkaan lähtivät Tiina ja Harri sekä Tinka ja Ferro, Elina sekä Jekku ja minä sekä Demi. Matka sujui mukavasti Helsinkiin asti kunnes Ferron Helsinkifobia iski! :D Helsingin rajojen sisäpuolelle saavuttuamme, Ferro oksensi, pissasi ja kakkasi autossa häkkiinsä erinäisessä järjestyksessä. Kyllä kävi pikku Ferroa sääliksi mutta asialle osattiin myös nauraa, varsinkin jälkikäteen! :D
Nousimme autokannelta laivaan ja koirat saivat jäädä autoon laivamatkan ajaksi nukkumaan. 
 Heippa Helsinki! :)
 Demi (etualalla) ja Jekku matkustivat yhteisessä häkissä :) Yllätyin miten rennosti Demi otti matkustamisen, Demi oli koko matkan ihan coolina :)
 Ferro rauhoittui kun päästiin laivaan, siis pois Helsingin maa-alueelta :D
 Tinka otti matkustamisen rauhallisesti :)

Kun saavuimme Tallinnaan, teimme pikaisia hankintoja lähellä olevista ostoskeskuksista ja jatkoimme matkaa kohti Pärnua. Pidimme Elinan kanssa lintubongausta yllä ja näimmekin monenmonta haikaran pesää :) Matka menikin joutuisasti jutellen näyttelyistä ja muista koirajutuista :)

Kun saavuimme perille, saimme todeta että majapaikka vastasi odotuksia! Talo sijaitsi asuinalueella jossa joka pihassa oli koira :) Paikka oli siisti ja juuri sopiva meille! :)

 Tinka makoili prinsessana pitsityynyillä :)
 Demillä oli matkassa mukana Gorilla ja Demi nukkuikin sen kanssa :)

Perjantai-iltana kävimme vielä ruokakaupassa ja hakemassa vähän murkinaa. Samalla katsastimme jo näyttelyalueen ulkopuolelta. Jännitys alkoi kasvaa! :) Demi, pienimpänä koirana, isotteli majapaikassa muille :D Demi ei antanut muiden koirien tulla mun ja Elinan makuuhuoneeseen koska se oli Demin! :D Kyllä Demi välillä antoi muidenkin siellä kulkea mutta muuten Demi murahduksin käski pysyä poissa :D 
Illalla painuimme pehkuihin aika aikaisin reissusta väsyneinä.

 Demi ja Jekku näyttelypaikalla

Aamulla lähdimme aikaisin kohti näyttelypaikkaa. Saimme vihdoin käsiimme näyttelyluettelon josta selvisi että molemmilla schipperkeillä oli vastassa junnuja ja valioita ja Jekulla lauantaina vielä yksi avo-uros. Lauantaina Jekku ja Demi olivat molemmat valioluokan kakkosia ilman SA:ta. 

Demin arvostelu:
VAL ERI, VAK2
Kiva narttu. Feminiininen pää. Ylälinja voisi olla parempi. Tarpeeksi volyymia. Oikeanlaiset kulmaukset. Liike saisi olla tasapainoisempi.

Brasilian terrierien kehässä menikin paremmin: Tinka oli VSP ja Ferro ROP! :) 

Näyttelyssä oli ihanan spontaani koiran omistaja sakemannien kehässä. Kun hänen koiransa sai SERTin, hän huusi erittäin kovalla äänellä: JES!! ja alkoi pomppia riemusta :D Kaikki lähi kehien ihmiset kääntyivät katsomaan ja hän kumarsi yleisölleen :D
Näyttelypaikalla tutustuimme myös Elinan ihanaan kaveriin Piaan ja hänen koiriinsa. He viettivätkin aikaa meidän kanssamme molempina näyttelypäivinä :)

Näyttelyn jälkeen suuntasimme takaisin majapaikalle. Siellä tutustuimme viereisessä rakennuksessa (samaa majapaikkaa) vieraileviin ihmisiin ja koiriin. Hekin olivat näyttelyreissulla viiden pomerianin ja neljän collien voimin :) 
Iltasella menimme taas nukkumaan ajoissa ja valmistauduimme seuraavaan näyttelypäivään ja kotimatkaan.

Aamulla siivosimme majapaikan ja pakkasimme kamppeet. Edessä oli lähtö näyttelypaikalle!

 Demi odottelee kehien alkua
 Jekku jäähdytteli kostean pyyhkeen alla 

Ensin kehään menivät brassit, ja tulokset olivat taas huikeat! Tinka oli jälleen VSP ja Ferro ROP!! Tinka sai nyt viimeisen SERTinsä ja valioitui Viroon ja samalla myös Suomeen! :) Upea suoritus!!

Ferro, Kuva: Harri 
Tinka, Kuva: Harri 

Schipperke kehän alku läheni ja pikku hiljaa alkoi jännitys kasvaa. 

Jekku, Kuva: Harri 

Jekku astui kehään ja kannustimme kehän laidalla jännittyneinä. Tuomari lausui arvostelua.. ERI!! :) Sitten luokkasijoitus... Valio uros 2 ja SA, Paras uros kehässä sija 3!! Valio uros oli valioitunut Viroon lauantaina, joten Jekulle SERT ja Viron muotovalion titteli saavutettu!! JESSS!! Jekku sai myös VARACACIBin!! :) Jekku ja Elina tulivat kehästä riemukkaina ja onnittelimme uunituoretta Viron valiota ja omistajaa! :)

Sitten jännitti, hetki vielä ja sitten mennään kehään Demin kanssa..

 Demi, Kuva: Harri 
 Demi, Kuva: Harri 

Sitten mentiin kehään! Demi meni tosi nätisti ja seisoi hyvin. Kehässä ollessa ei ehtinyt niin paljon jännittää, keskittyi vain Demiin :) Tuomari lausui arvostelua.. ERI!! Sitten luokkasijoitus.. VAL2 ja SA!! Hetki vielä, vaikka tiesin että Valio narttu ykkönen oli jo Viron valio, en uskaltanut juhlia ennen kuin saan SERTin käteeni. Samantien lähdettiin paras narttu kierrokselle ja Demi sijoittui sijalle 3 ja sieltä se SERT tuli VARACACIBin saattelemana!! JEEE!! Huh huh, mikä tunne: Viron muotovalionarvo saavutettu! :) Pari vuotta sitten ei oltu edes kiinnostuneita näyttelyistä ja nyt Demi on jo kahden maan valio :) 

Demin arvostelu:
VAL ERI, VAK2, SA, SERT, VARACACIB, PN3
Oikeanlainen purenta. Pieni kokoinen. Hieman kevyen tyyppinen. Hieman kevyet ja pitkät lihakset. Oikeanlainen etuosa. Hieman pehmeä ylälinja.

Loppupäivän olikin aika häkeltynyt fiilis, meidän pikku Demi, Viron valio :D 

Näyttelyn jälkeen suuntasimme kohti Tallinnaa. Tallinnassa piipahdimme taas pikaisesti ostoskeskuksessa ostamassa viimeiset tuliaiset. Eikä aikaakaan kun pääsimme laivaan.

Heippa Viro ja Kiitos! :)

Pienen vitsailun saattelemana saavuimme Helsinkiin, Ferron fobia kaupunkiin. Ja niinhän siinä kävi että taas Helsingissä Ferro oksensi. :D Matkaa takana ja Virossa käyty mutta Helsinkiä Ferro ei kertakaikkiaan kestä :D
Reissu oli hieno ja matkaseura aivan ihanaa :) ISO KIITOS Harri ja Tiina että saatiin tulla mukaan ja Tiinalle erityiskiitos neuvoista!! Ja ISO KIITOS Elina että lähditte myös mukaan ja saatiin jakaa Luupäiden maailmanvalloituksen alku :)

EE MVA Demi
 EE MVA Jekku
Kuva: Elina

Kun olimme koituneet Demin kanssa sain tietää että paras valionarttu Virossa oli saavuttanut Kansainvälisen muotovalionarvon lauantaina!
Isot onnittelut Fandal's Rififi C.I.B.!! :) Rififi alias Martta on Hanin kanssa suurinpiirtein samanikäinen ja nyt jo Kansainvälinen muotovalio! Kerrassaan upeaa!! :) Pärnun viikonloppu oli muutenkin antoisa schipperkeille: Junnuluokissa upeasti pärjäsivät molempina päivinä sisarukset Diva's Heroes Tornado ja Diva's Heroes Tsunami!! Onnea myös heille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti