maanantai 30. kesäkuuta 2014

30.6.2014 Näyttely viikonloppu :)

Lauantaina oltiin Forssa KR näyttelyssä ja sunnuntaina Nakkila KV näyttelyssä :) Ihmeempiä sijoituksia tytöille ei tällä kertaa tullut, Demi oli sunnuntaina PN3 :) Molemmat näyttelyt olivat nurmikentällä ja Hani taas meni kuono maassa, aina sieltä löytyy joltain pudonnut nami ja sen jälkeen Hani vain etsii lisää nameja nurmikosta joten kävely menee aika huonosti. Hannu löysi juustopeltoja :D

Juustopelto ei ollut ainoa mitä Hani löysi. Lauantaina nähtiin näyttelyssä Hanin pennut Shiro ja Miina :) Hani oli ihan onnellisena tervehtimässä pentujaan :) Shiron kanssa Hani alkoi laiduntaa ruohoa kehän laidalla :D Demi taas oli oma itsensä ja kipusi Jessen syliin rentoutumaan ennen kehää :) Tuomarin mielestä Demi oli liian pieni ja Demi sijoittui kolmanneksi valiokehässä. Tässä lauantain arvostelut:

FORSSA KR

Demi VAL ERI, VAK3
Tyylikäs narttu pienemmässä mittakaavassa. Rotutyypillinen ilme. Vankat korvat. Riittävä kroppa. Riittävät kulmaukset. Liikkuminen mukavaa. Turkki voisi olla parempi. Hieman kapea edestä.

Hani AVO ERI, AVK2
Hyvän mallinen ihana narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää, hyvä kuono. Hyvä ylälinja. Riittävä kroppa. Liikkuu kauniisti joka suuntaan. Turkki voisi olla parempi.

Tuomari kävi sanomassa että Hanin käytös (kuono maassa kulkeminen) vähän verotti, mutta liikkeet olivat hyvät silloin kun Hani liikkui kunnolla. Kehien jälkeen mentiin kojuille shoppailemaan. Oltiin ostettu Turun näyttelystä tytöille nahkaiset kaulapannat ja haussa olikin niihin sopivat nahkaiset taluttimet. Hyvät löydettiin ja nyt on tytöillä uudet hienot pannat ja remmit :)

Sunnuntaina suuntana oli Nakkila. Tässä sunnuntain arvostelut:

NAKKILA KV

Demi VAL ERI, VAK1, SA, PN3
Hyvin tasapainoinen narttu. Hyvä pää. Hyvät korvat. Hyvät tummat silmät. Hyvä purenta. Hyvin asettuneet olkapäät. Hyvin kaareutuneet kylkiluut. Hyvä tasainen ylälinja. Hyvä takaosa. Liikkuu erittäin hyvin.

Hani AVO EH, AVK3
Hyvän tyyppinen. Miellyttävä pää. Hyvät korvat. Tummat silmät. Hyvä purenta. Vahva kaula. Syvä rinta. Hyvä ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Ei liiku kovin hyvin tänään.

Sunnuntaina ilma oli paljon viileämpi ja lähdettiinkin heti kehän jälkeen kotia kohti.

Demi on isintyttö :) 
 Hani ja Shiro laiduntaa
 Uudet remmit
Demi ja SA :)
Shiro ja Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti