lauantai 24. toukokuuta 2014

24.5.2014 Tammela E

Tänään oli Schipperke kerhon järjestämä erikoisnäyttely :)
Näyttelyyn osallistui 66 koiraa plus paikalla oli paljon skipejä jotka eivät osallistuneet näyttelyyn. Päivä oli kuuma mutta paikka oli tosi ihana, isoja puita oli varjoina paljon eikä varjossa ollut niin kuuma :) Vähän jännitti miten tytöt menee kehässä kun ollaan oltu viimeksi kehässä tammikuussa eikä olla juurikaan harjoiteltu tässä välissä. Ihan hyvin meni, Hani taas etsi nameja maasta kehässä mutta hetkittäin käveli hyvin :) 
Luupäitä oli paikalla iso jengi :) Myös Lenni oli mukana ja hän otti ensimmäisen näyttelyreissunsa aika rennosti :) Ihan vielä hän ei juniorhandler kehään mennyt :D Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi VAL ERI
Hyvin feminiinen, sopivan kokoinen, hyvä luustoinen narttu. Hyvä pää, silmät voisi olla tummemmat. Hyvä runko + raajat. Selälle kiertyvä häntä. Niukassa karvassa mutta laatu ok. Hieman tehoton takaliike. Erinomainen luonne.

Hani AVO EH
Sopiva luustoinen, hyvä runkoinen, joka liikkeessä takakorkea. Varsin hyvä pää + kovin pitkät korvat. Hyvät kulmaukset. Taipuneet ranteet. Hyvä runko, häntä kiertynyt selälle. Niukassa karvassa tänään. Hieman leveä etuaskel, takatyöntö voisi olla parempi. Hyvä luonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti