lauantai 22. maaliskuuta 2014

22.3.2014 Päivä Anitan luona :)

Jesse meni tänään käymään isänsä luona Loimaalla ja mentiin matkalla katsomaan Hania ja pentuja. Minä jäin Anitan luo ja Jesse jatkoi matkaa kun oli tervehtinyt Hanin ja pennut. Pennuilla oli hurja meno päällä, kunnon paineja, haukkumista, ulvontaa... :D :D Hani rähähteli jo kun pennut tulivat nisille imemään, Hani vieroittaa pentuja maidosta ja pennut napsivatkin jo nappuloita kupista :) Hani leikki pentujen kanssa :D Pennut alkavatkin olla jo aika isoja! Tuntuu että äsken vasta olin seuraamassa Hanin synnytystä ja nyt pennut ovat jo valtavia :) 

Pentuja tuli katsomaan Turusta perhe jolle on yksi pentu menossa :) Menimme porukalla viemään pennut ensimmäistä kertaa pihalle :) Pennut olivat tosi rohkeita ja tutkivat pihaa innoissaan :) Kauaa emme olleet kun vielä on lunta maassa. Ulkoilun jälkeen tuntui että virtaa vaan riitti ja pennut alkoivat painia riehakkaasti kun pääsivät takaisin pentuaitaukseensa :D Selvästi jaksoivat jo touhuta kauemmin kuin aikaisemmin :) 

Jesse tuli iltapäivällä hakemaan minua kun tuli Loimaalta takaisin ja tervehti totta kai taas Hanin ja pennut :) Demi oli onnesta sekaisin kun vaatteeni totta kai tuoksuivat paljon Hanilta kun olin koko päivän rapsutellut Hanua :D Jouduinkin luovuttamaan housut Demille kun Demi roikkui tassuillaan kiinni jalassani ja haisteli innoissaan :)

Kiitos Anita mukavasta päivästä! :)
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti