sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

14.4.2013 Monitoimipäivä Raisiossa ja Skipi treffit :)

Oltiin aamupäivällä Raisiossa Lounais-Suomen Spanielikerhon järjestämässä monitoimipäivässä. Oli aivan mahtava tapahtuma!! Sai tutustua agilityyn, mejään, näyttelyesittämiseen ja tokoon :) Lisäksi paikalla oli pari ponia, lampaita, kanoja ja kukko :) 
Mejään tutustumisessa tytöt sai haistaa verta ja kauriin sorkkaa, Hani oli tosi kiinnostunut!! Lisäksi paikalla oli rusakon raato ja jokin kuollut lintu.
 Hani löysi taas polle kaverin :D Oli tosi kiva kun paikalla oli muitakin eläimiä kuin koiria, lampaita tytöt ei olekkaan koskaan ennen nähneet :) Hani tykkäsi niistäkin ja kanoista. Hanista on tulossa kunnon maatila-koira :D 
Agility tutustumisessa mentiin parit hypyt ja tunnelista :) Yllättävän hyvin tytöt meni, ja kouluttajatkin sanoi että tosi nopeita oppimaan :) Molemmat meni heti toisella yrityksellä tunnelista läpi ja sen jälkeen menikin joka kerta :) 

Tapahtuman jälkeen mentiin skipi treffeille ja siellä olikin tosi paljon porukkaa :) Tytöillä oli kyllä mahtava päivä tänään :) Treffeillä oli myös Skipper joka on Hanin tulevien pentujen isukki :) Parisenkymmentä koiraa oli treffeillä joten vilinää riitti!! :D Nyt tytöt onkin ihan väsyneitä :)

 Demi ja lammas
 Hani ja sorkka
 Demi
 Hani ja Demi
 Hani
 Hani ja kanat
 Demi on välillä aika kukko joten kanalan kukko pysyi kaukana :D
 Hani ja uusi polle-kaveri + Demi
 Hani ja lamposet
 Demi ja polle
 H pinkkinä, D keltaisena
 Demi ja Bami
 Demi
 joukkio
 jäänmurtaja Demi :D
 Skipper ja Hani
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti