maanantai 17. syyskuuta 2012

17.9.2012 Mätsäreitä :)

Ollaan käyty nyt neljässä mätsärissä viikon sisään harjoittelemassa Hanin kanssa pöydällä oloa :) Ja Demi on ollut myös mukana :)
Hani on parantanut pöytäkäytöstään vaikka vielä on paljon parantamisen varaa. Ekassa mätsärissä Hani vielä kipusi rapuna syliin pöydältä, mutta joka kerralla oli pientä parannusta huomattavissa ja viimeisessä mätsärissä Hani pysyi pöydällä ja seisoi ihan hyvin, vaikkakin parannettavaa kyllä on :) Demi paransi myös selvästi kävelyään :)
Hanilla on vielä matkaa hyvään kehä/pöytäkäytökseen, mutta on niin ihanaa nähdä kehitystä pikku Hannussa <3 :=":" :d=":d" arjessakin="arjessakin" arka="arka" edess="edess" ensi="ensi" ett="ett" hani="hani" harjoittelemiseen="harjoittelemiseen" hiljaa="hiljaa" ill="ill" ille="ille" itsell="itsell" itseluottamusta="itseluottamusta" ja="ja" kasvaa="kasvaa" kasvatettava="kasvatettava" kee="kee" keh="<br> MATCH SHOW:t<br> <br> <b>9.9.2012 Turku/Kupittaa</b><br> Demi - punainen nauha<br> Hani - sininen nauha<br> <br> <b>15.9.2012 Kaarina</b><br> Demi - sinisten kehän 1. sija<br> Hani - punaisten kehän 2. sija<br> <br> <b>16.9.2012 Turku/Lemmikkiasema</b><br> Demi - punainen nauha<br> Hani - sinisten kehän 4. sija<br> <br> <b>16.9.2012 Turku/Kupittaa</b><br> Demi - punainen nauha<br> Hani - sininen nauha<br> <br> <br> </p><p class=" separator="separator" style="clear: both; text-align: center;">
 Demi Kaarina
 Hani pöydällä Kaarina
 Hani pöydällä Kaarina
 Demi Kaarina tulos
 Hani Kaarina tulos
 Koirapuistossa Hani
 Koirapuistossa Hani
 Koirapuistossa Demi
 Hani Kupittaa 16.9
Demi Kupittaa 16.9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti