perjantai 10. helmikuuta 2012

11.2.2012 Tuholaisia ja hellyydenkipeyttä :)


























Hani täytti 7.päivä 7kk :) <3 <3 Hani painaa 5,9kg!! Melkein 1,5kg enemmän kuin Demi :D
Demillä on alkamassa juoksu lähiaikoina, se on hirmu hellyydenkipeä ja herättää jopa keskellä yötä jos haluaa läheisyyttä :)

Hanilla on taas tuholais-vaihe päällä. Kyytiä ovat saaneet
-nettijohto (oli silputtu kahteenkymmeneenviiteen osaan)
-makkarin lattialista (revitty kahtia noin 25cm matkalta)
-postin pakettilappu silputtu (onneksi sain teipattua palapeliä niin paljon että sillä sai haettua paketin :D)
-mun kenkien nauhat poikki ja revitty kengän nauhat kireälle :D
-pari tupper-paperi esitettä silputtu
-eteisen lipastosta syöty poikki 2 laatikon vetokahvaa
-mun yöpöydän kulma

Plus tietty omia leluja on rikkonut, mutta se on sallittua, vaikka ei toivottua :D
Luut on ollu iso apu tossa Hanin jyrsimisessä, mutta nyt kun luut on ollut vähissä on tuholaisuus tullut enemmän taas esiin. Onneksi postissa on jo tulossa uusia Hanille kelpaavia luita, joten pakettia odotellessa :) Luulen että kun on hyviä kovia luita tarjolla kun ollaan pois niin tuholaisuus vähenee, niin siinä viimeksikin kävi, nyt vaan ei oltu hereillä ja luut pääsi loppumaan..
Ja nämäkin tuholais jutut on tapahtunut kun ei olla kotona, sen Hani on lopettanut että tuhoaisi kun ollaan paikalla, sitä se ennen teki myös. Tuota purennan karkotus ainetta meillä on, mutta ei tässä oikein tiedä mihin sitä enää suihkisi kun koko talo pitäisi suihkuttaa sillä :D Ja sitä mukaa kun jotain tapahtuu niin toimitaan :D Esim. mun yöpöytä vedettiin irti sängystä kun Hani söi kulman pois, uusi nettijohto teipattiin lattiaan kiinni ja lähes uitettiin purennan esto aineella :D

No, sellaisia ne lapset on :D

Nemon kanssa oltiin kävelyllä yksi päivä metsässä. Jopa Hani innostui leikkimään kepeillä, Hani kun yleensä on vähän sivummalla kun Nemolle heitetään keppiä. Hani tosin etsi itselleen oman kepin ja heittelin sitä Hanille kun isäni heitteli keppiä Nemolle ja Demille (joka ei ottanut keppiä vaan juoksi Nemon perässä) :)
Sai taas nähdä miten IHANA se Nemo on!!! Isäni soitti kun oli tullut autolla parkkipaikalle Nemon kanssa ja oltiin menossa heti metsään. Tytöt riekkui normaalia enemmän kun yritin laitta valjaita ja ei siitä meinannut tulla mitään, heti kun sai toista hiukan valjaisiin niin toinen hyppäsi päälle ja paini jatkui. No, en halunnut pitää isiä kauaa pakkasessa odottamassa joten kokeilin yhtä kikkaa. Sanoin: "PAMA on ulkona". Demi jähmettyi heti, meni uimalakiksi ja alkoi väkisin tunkea itseään valjaisiin :D Vaikka Hani yritti saada Demiä painimaan, Demi vain rähähti että nyt ei ehdi :D Ja sitten oli Hanikin helppo saada valjaisiin kun Demi ei ollut tiellä riekkumassa :) Kätevää :D Se on kyllä hassua että Demi reagoi juuri PAMA nimeen niin voimakkaasti. Jos sen sanoo puhelimessa kun juttelen vanhemmilleni niin Demi menee ihan sekaisin että MISSÄ SE PAMA NYT ON???? :D Joten täytyy olla tarkkana mitä puhuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti