lauantai 23. heinäkuuta 2011

23.7.2011 Koiramarssia ja pentuja :)





















Tänään on ollutkin koira-täytteinen päivä :) Aamusella mentiin Demin kanssa Kaarinaan Mustin&Mirrin järjestämään koiramarssiin, jossa käveltiin lenkki. Jokaista osallistunutta koiraa kohden Royal Canin lahjoitti 2kg eläinten ruokaa Turun kodittomille eläimille :) Demi käveli hyvän asian puolesta :)
Demi oli tosi nätisti koiraporukassa. Hauvoja oli paikalla ainakin 37. Lenkkikierroksellakin Demi meni tosi nätisti :)
Marssin jälkeen vietiin Demi kotiin ja lähdettiin Auraan katsomaan pari viikkoisia pentuja :) Voi miten suloisia pallukoita he olivat <3 Silmät oli jo auennut, mutta muuten meno oli vielä aika ryömimistä ja pari kertaa lennettiin selälleen ja käveltiin seinää päin :D Pennut on kyllä niin mahdottoman suloisia :)
Kotiin tuotiin Demille tuliaiseksi pyyhe joka oli pyörinyt pentulaatikossa. Ensin Demi haisteli tosi varovasti pyyhettä mutta siirtyi vähän ajan päästä toiseen huoneeseen ja kävi aina välillä katselemassa pyyhettä. Pientä murinan poikastakin Demi piti pyyhkeelle ja haisteli mun ja Jessen käsiä kun niissäkin tietty tuoksui pentu.
Nyt pyyhe makaa yksinään keittiön lattialla, saa jäädä siihen että Demi voi käydä sitä nuuskimassa kun haluaa. Pientä murjotusta/mökötystä Demi alkoi pitää, voi olla että kun täällä haisee toinen koira, tuli pieni mustasukkaisuus esiin. Ihan hyvä että otettiin pyyhe käyttöön niin Demi ehtii tottua pentutuoksuun meillä :) Ei sitten mökötä (ainakaan niin paljon) kun pentu meille saapuu :) Tietenkin touhukas pentu on enemmän Demin mieleen kuin apaattinen pyyhe :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti